06-10171835 info@customvince.com

about vince

about vince

 

“ Vincent Arnoldussen is de drijvende kracht achter Customvince. ”


“ Van jongs af aan zit het creëren al in mijn bloed.
Het inspireert me om met verschillende creatieve disciplines bezig te zijn.
Uitdagende projecten bedenken en realiseren voor de ZZP-er,  MKB-er, Bedrijf en Vereniging.”

 

 


Vincent Arnoldussen

[CREATIVE DESIGNER]

BIOGRAFIE

Het bedenken ontwerpen en maken van zowel muziek fotografie en tekenen, vond de basis al in mijn jeugd.

Als kunstenaars zoon ben ik letterlijk opgegroeid tussen de kunst. Mijn vader had een atelier aan huis waar hij mij veel kennis en technieken heeft geleerd van tekenen, schilderen, etsen, hout- linoleumsnede.

Op vrij jonge leeftijd kreeg ik mijn eerste fotocamera en drukte ik de foto’s af in de doka. Deze foto’s waren altijd zwart/wit. Ik maakte en luisterde graag naar muziek. Ik volgde verschillende creatieve cursussen op het Pieter Breugel Instituut in Veghel waaronder tekenen en schilderen, houtbewerking en boetseren.

Op de Middelbare school werd ik geïnspireerd door alternatieve mode, vele soorten muziek en de graffiti kunst. Ik maakte muziek en schreef eigen nummers op elektrische gitaar en synthesizer. Ook bezocht ik geregeld concerten, muziekfestivals, musea en tentoonstellingen. Ik begon met het grafisch verfraaien van school agenda’s, ontwierp briefpapier, enveloppen, logo’s en lettertekeningen. Ook kreeg ik regelmatig opdrachten.

Tijdens de opleiding MDGO-AB Strijp zat ik 3 jaar op de Zaterdag Academie in Eindhoven waar ik les kreeg in grafische technieken, aquarelleren, stilleven en model tekenen. Ik fotografeerde in die tijd met mijn eerste analoge spiegelreflex camera zowel kleur als zwart/wit.

In 1993 heb ik de MDS afgerond op de Economische School in ‘s-Hertogenbosch. Naast de economische vakken en het leren runnen van een eigen bedrijf, Kreeg ik daar ook les in etaleren en reclametekenen.

Ik vertrok uit Brabant en settelde mij in Alblasserdam. Een dorp naast Kinderdijk (met de wereldberoemde molens) onder de rook van Rotterdam. Het ontwerpen en maken van allerlei DHZ projecten (meubels, keukens, loungeplek, verbouwingen ect.) is altijd een van mijn hobby’s geweest. Ik ging werken in de DHZ retail waar ik mijn kennis en passie kon delen met de klanten. later werd ik daar manager. Ik legde mijn creatieve focus in die tijd meer op het schrijven en maken van eigen muziek. Ik was toetsenist in de band Occurrence en verzorgde geluidsopnames, ontwierp artwork voor Cd’s en maakte video’s en andere content voor sociale media.

Het creatieve bloed bleef opborrelen en ik moest daar meer mee gaan doen. Ik investeerde in een home studio waar ik mijn muziek en creatieve werk verder kon ontwikkelen.

Tijdens mijn fulltime baan zag ik kans de opleiding Creatief DTP te volgen aan het Media College van het Grafisch lyceum in Rotterdam.  Ik leerde nu om mijn creatieve drive en kennis te professionaliseren. Daarna ben ik me gaan verdiepen in digitale fullframe fotografie, videografie, animatie en webdesign.

In 2020 heb ik de stap genomen en ben ik officieel gestart met Customvince Creative Studio. Met het oog op de toekomst  blijf ik mezelf ontwikkelen.

Heb je plannen voor een nieuw project en heb je daar vragen over? Neem dan contact met mij op. Ik ben klaar voor de volgende uitdaging en wil je daarbij graag helpen.

Waar staan wij voor?

“Customvince is er voor de ZZP-er, MKB-er, Bedrijf en Vereniging die zich on- en offline sterk en professioneel willen presenteren.”

  • Wij houden van het maken van mooie beelden die gevat zijn in een doordacht concept.
  • Wij bieden een totaalpakket aan services die elkaar aanvullen.
  • Wij denken out of the box en streven naar perfectie.
  • Wij staan voor een persoonlijke benadering, korte lijnen en één aanspreekpunt.
  • Wij zorgen voor een universele “brand experience” in al je content en online uitingen en maken jouw merk sterk.
logo huisstijl corporate identity


Samenwerken?

Je kunt ons ook op freelance basis inhuren.


► Wil je jouw merk sterk presenteren?

► Heb je creatieve ideeën nodig voor jouw project?

► Zoek je iemand die het kan realiseren?

► Wij helpen je graag!