06-10171835 info@customvince.com

Illustrations

 “Illustraties zijn krachtige beelden die op zich zelf kunnen staan of je verhaal visueel versterken.”

ILLUSTRATIES NODIG VOOR JOUW VERHAAL?

Illustraties 

“Illustraties zijn elementen die vaak gebruikt worden om een bepaald doel te ondersteunen.”

Door illustraties toe te passen in je websites, gedrukte en digitale media, video’s, E-learnings en apps, kun je zonder tekst ondersteuning geven aan wat je wilt uitdragen. 
Het levert een snelle en heldere manier van communicatie op. Ook kun je met illustraties perfect de sfeer neerzetten die jij wilt uitstralen.

 

 

Tip:
Heb je vragen of ben je benieuwd wat ik voor jou kan (be)tekenen?

logo huisstijl corporate identity

ILLUSTRATIONS TYPES

Twee typen illustraties

Customvince maakt verschillende typen illustraties. Graphics en Artwork. Er zit verschil tussen deze twee termen. Bij het maken van illustraties is er  keuze uit verschillende technieken en stijlen. Dit is afhankelijk van het doel waarvoor de illustratie wordt gemaakt.

Graphics

Graphics worden met tekensoftware gemaakt. Ze worden veelal gebruikt om een bepaald doel te ondersteunen in computerprogramma’s, E-learnings, I-learninga, apps, websites, gedrukte en digitale media.

Artwork

Artwork wordt meer gezien als kunst. Meestal in de vorm van de traditionele (niet digitale) teken- of schilderkunst. Vaak is dit werk gemaakt met de vrije interpretatie van het onderwerp en kan het vele technieken, kleuren en vormen hebben. Artwork staat meestal op zichzelf.