06-10171835 info@customvince.com

NIEUWE WEBSITE GEBIEDSDEAL 5

Nieuwe website | Gebiedsdeal 5 Groen Blauw Verbindt.

Customvince heeft een nieuwe website mogen maken: Gebiedsdeal 5.

Gebiedsdeal Vijf is een programma van de Gebiedscoalitie Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Een verzameling van projecten gericht op duurzame gebiedsontwikkeling van de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden (A5h) onder de naam GroenBlauw Verbindt.

We zijn gestart met het ontwerpen van het logo. Het is een embleem logo geworden die de naam Gebiedsdeal 5 visueel weergeeft. De contouren van Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden met daarboven 2 sterke handen die een deal sluiten. Om het geheel kracht bij te zetten is er een grote 5 geplaatst met de tekst Gebiedsdeal.
De kleuren groen en blauw verwijzen naar het land en het water. Het gebied waar alles om draait.

Overzichtelijke structuur
De structuur van de website is strak en overzichtelijk gehouden. De afbeeldingen zijn zorgvuldig geplaatst en versterken de boodschap die uitgedragen word.  Natuur, duurzame ontwikkeling en biodiversiteit zijn items die voor iedereen belangrijk zijn. De sfeer en uitstraling van de website moet bij jong en oud matchen en gewaardeerd worden. Er is rekening gehouden met eventuele uitbreiding van de website.

Er is informatie te vinden over de projecten waar Gebiedsdeal 5 aan werkt. Ook de verschillende eerdere Gebieddeals die gesloten zijn worden benoemd. menu knoppen. De web pagina’s bevatten interne en externe links om de bezoeker te routen en externe informatie te verstrekken.

Wil je ook een nieuwe website laten maken door Customvince?
Neem dan hier contact met ons op, we helpen je graag!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Andere gerelateerde blogposts: