06-10171835 info@customvince.com

NIEUWE WEBSITE |GEBIEDSDEAL 5

Nieuwe website | Gebiedsdeal 5 Groen Blauw Verbindt

Customvince heeft een nieuwe website mogen maken: Gebiedsdeal 5.

Gebiedsdeal Vijf is een programma van de Gebiedscoalitie Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Een verzameling van projecten gericht op duurzame gebiedsontwikkeling van de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden (A5h) onder de naam GroenBlauw Verbindt.

Ik ben gestart met het ontwerpen van het logo. Het is een embleemlogo geworden dat de naam Gebiedsdeal 5 visueel weergeeft. De contouren van de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden met daarboven 2 sterke handen die een deal sluiten. Om het geheel kracht bij te zetten, is er een grote 5 geplaatst met de tekst Gebiedsdeal.
De kleuren groen en blauw verwijzen naar het land en het water. De gebieden waar alles om draait.

Overzichtelijke structuur
De structuur van de website is strak en overzichtelijk gehouden. De afbeeldingen zijn zorgvuldig geplaatst en versterken de boodschap die uitgedragen wordt. Natuur, duurzame ontwikkeling en biodiversiteit zijn items die voor iedereen belangrijk zijn. De sfeer en uitstraling van de website moet bij jong en oud matchen en gewaardeerd worden. Er is rekening gehouden met eventuele uitbreiding van de website.

Er is informatie te vinden over de projecten waar Gebiedsdeal 5 aan werkt. Ook de verschillende eerdere Gebiedsdeals die gesloten zijn worden benoemd. De web pagina’s bevatten interne links voor de navigatie, en externe links om de bezoeker externe informatie te verstrekken.

Wil je ook een nieuwe website laten maken door Customvince?
Neem dan hier contact met mij op. Ik help je graag!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere gerelateerde blogposts: