06-10171835 info@customvince.com

web design

 “Ik zorg voor de juiste beleving van jouw online
Communicatie.”

EEN NIEUWE WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

Customvince maakt professionele websites!

“Wil je jezelf persoonlijk online presenteren? Ben je zzp’er en heb je een professionele website nodig? Of wil je jouw vereniging of onderneming een online boost geven?”

Voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van een nieuwe WordPress website kun je bij Customvince terecht. Customvince helpt je graag met het realiseren van jouw nieuwe website met de juiste inhoud, sfeer en uitstraling.

 

Uniek Custom Design

Jij wil online opvallen met jouw imago, daarom maakt Customvince custom design website’s uniek, voor jou op maat gemaakt. 

Of het nu om een eenvoudige one page website of een ingewikkelde site met meerdere pagina’s, content, menustructuren en plugins gaat, Customvince bouwt hier met plezier aan!

 

Websites die conversie genereren

De eerste indruk die mensen van jou bedrijf hebben is vaak bepalend.In een paar seconden vormt jouw doelgroep zich een beeld van jouw merk.
De beste visualbranding onderscheid je van de concurrent, verhoogd de herkenbaarheid en versterkt de positie van jouw bedrijf.

Responsive op diverse apparaten

Al de website’s die Customvince maakt zijn responsive.

De website layout past zich automatisch aan aan het formaat van het beeldscherm van een apparaat. Het maakt daarbij niet uit of het nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone is.

 

Content management systeem (CMS)

Customvince maakt gebruik van het WordPress CMS met het Divi Theme en diverse plug-ins. WordPress is een CMS dat vrij simpel te leren is. Er is eventueel de optie om zelf jouw website bij te houden. 

 

Onze Web Design werkwijze.

Kennismaking & Behoefteanalyse:
Voordat het proces kan starten zal er eerst een grondige behoefteanalyse gemaakt worden. Dit gaat via een vragenlijst die je zelf kunt invullen en later met Customvince doorgenomen wordt in een telefonisch of persoonlijk gesprek.
Daarin komen verschillende vragen aan bod zoals:

 • Geef een beschrijving van jouw bedrijf.
 • Wat is het doel van de website?
 • Heb je al een huisstijl die gebruikt kan worden op de website?
 • Welke functies wil je in de website hebben?
 • Wie doet straks het onderhoud?

Offerte:
Met de informatie uit de vragenlijst en het persoonlijk gesprek brengt Customvince een offerte uit. Hierin staan de werkzaamheden, eventuele opties en de kosten omschreven.

Starten opdracht:
Na goedkeuring van de offerte ontvang je een voorschotfactuur van 50% van het offerte bedrag. Na betaling kan Customvince starten met de opdracht.

Structuur van de website bepalen:
Uit hoeveel en welke pagina’s moet de website bestaan? Waar worden de plug-ins geplaatst? Hoe delen we het menu in? Hoe loopt de navigatiestructuur van de website?

Domeinnaam & hosting:
De domeinnaam en hosting zijn het startpunt voor het kunnen bouwen van de website. Goede hosting is belangrijk voor de snelheid van de website. Dit kun je zelf regelen maar ik wil je daar ook bij helpen. Ik raad Antagonist aan. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden hosting pakketten aan die geoptimaliseerd zijn voor WordPress en Divi. Ze bieden goede support via mail of chat. Deze provider is een Nederlands bedrijf en heeft de servers in Nederland staan.

Tekst, afbeeldigen en huisstijl aanleveren voor de website:
In deze fase verzamelen we de content voor de website. De teksten dien je zelf aan te leveren. De afbeeldingen en huisstijl kunnen wij eventueel verzorgen.

Grafisch ontwerp van de website bepalen:
Customvince maakt een opzet in de Concept website waarin het ontwerp en de huisstijl wordt opgenomen. Zo krijg je een idee hoe de website eruit gaat zien. We bespreken wat je vindt van het ontwerp en of er dingen gewijzigd moeten worden. In deze fase wordt er vaak dummytekst en template afbeeldingen geplaatst.

Bouwen van de website:
De concept website wordt gebouwd en is alleen toegankelijk met een wachtwoord zodat hij nog niet door iedereen te bezoeken is. De website wordt als eerste voor desktopcomputers gebouwd. Daarna volgt er een feedbackronde en kunnen jou op- en/of aanmerkingen verwerkt worden. In de latere fase maak ik de website responsive zodat hij er op verschillende apparaten goed uitziet (laptop, tablet, telefoon).

Testen en opleveren van de website:
De website moet nu getest en nagekeken worden. Na het verhelpen van eventuele issues is de website klaar voor de lancering. Voor oplevering van de website ontvang je de eindfactuur. Na betaling wordt de website online gezet en ontvang je de eventueel benodigde documenten, instructies en inloggegevens.

Tip:
Wil je een vrijblijvende offerte of ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jou?

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel ga ik investeren in mijn nieuwe website?

De hoogte van de investering hangt af van veel factoren er bestaat dus geen universeel antwoord.
De prijs voor het bouwen van een complete Custom Design Website start vanaf €995 voor een complete one-pager. Wil je een site met 1-5 pagina’s dan is de vanaf prijs €1.650.  Ga je voor een uitgebreidere versie 1-10 pagina’s  vanaf prijs €2.750.
De prijs kan oplopen tot soms wel €8.000 of meer.

Wat heeft invloed op de prijs van mijn website?

Stel jezelf eerst een aantal vragen voor je gaat nadenken over de prijs van een website.

 • Wat is je budget?
 • Wat wil je bereiken met je nieuwe website en wat heb nodig om dat te kunnen bewerkstelligen?
 • Hoeveel pagina’s gaat je website nodig hebben?
 • Welke functies heeft je website nodig?
 • Wie gaat de teksten schrijven voor de website?
 • Heb je foto’s of video’s om je website aan te kleden?

Naast de website zelf heb je nog bijkomende kosten zoals: het registreren van de domeinnaam, je hosting, eventuele premium templates, verhuizing, plugins, de SEO en het onderhoud.

Wat is het verschil tussen een Custom Design Website en een Template ontwerp?

Customvince gebruikt WordPress en Divi. Dit zijn applicaties voor het bouwen van de site. Hierbij wordt minimaal gebruik gemaakt van coderen.
Doordat de techniek van deze applicaties volop in ontwikkeling is komen er steeds weer nieuwe
mogelijkheden bij.

Custom Design Website:

Voordelen: 

 • De website is uniek.
 • Toepassing van jouw huisstijl op de website.
 • Implementatie van specifieke toepassingen mogelijk.
 • Je hebt alleen de opties op je website die je nodig hebt, wat je website sneller en gemakkelijker te beheren maakt.
 • Een Custom Design Website kan voor meer conversie zorgen door het doelgerichte ontwerp.
 • Een website die perfect aansluit op jouw wensen en zorgt voor een betere merkbeleving bij je doelgroep.

Nadelen: 

 • Een grotere investering.
 • De bouw van de website vergt meer tijd.

  

Template ontwerp:  

Voordelen: 

 • Is in beginsel goedkoper.
 • Het ontwerp is al ‘klaar’ en kan sneller online.

Nadelen: 

 • De website ziet eruit als één van de vele de andere websites.
 • Is niet aangepast aan jou complete huisstijl.
 • Je bent gebonden aan het templateontwerp en is het erg lastig om andere functies en wijzigingen in het ontwerp aan te brengen. Aanpassingen zijn daardoor duurder. 
 • Bevatten vaak functionaliteiten die niet iedereen nodig heeft. Dit zorgt voor onnodig lange laadtijden.
 • Zorgt dat je afhankelijk bent van de ontwikkelaar van het template. Als de ontwikkelaar de template niet meer onderhoudt, worden benodigde updates niet meer uitgevoerd en wordt de houdbaarheidsdatum van de website beperkt.

Welke Hosting provider moet ik hebben?

Goede hosting is erg belangrijk. Ga niet meteen op de prijs af want goedkoop kan je later duur komen te staan. Een trage website, je site is met regelmaat niet goed te bereiken, slechte service mocht er zich een probleem voordoen en dat wil je het liefst voorkomen! 

Ik werk zelf met  Antagonist. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er staat duidelijke informatie op hun website hoe je alles kan installeren. Kom je er niet uit dan bieden ze goede support via mail of chat om je te helpen. Deze provider is een Nederlands bedrijf en heeft de servers in Nederland staan.

Siteground is volgens vele websitebouwers ook een erg fijne WordPress hosting provider. Het is geen Nederlands bedrijf  maar ze hebben wel servers in Nederland staan. De service is goed en support kan bij hun via mail, chat en zelfs telefonisch. Ik heb zelf geen ervaring met deze provider.

Beide providers bieden verschillende hosting pakketten aan. Let op dat je je goed laat informeren welk pakket geschikt is voor jouw website.
 

Onderhoud & doorontwikkeling van mijn website, hoe gaat dat?

Een WordPress website is eigenlijk nooit af.
Om ervoor te zorgen dat de website veilig blijft en goed blijft functioneren is het raadzaam om onderhoud te plegen. 

Wat is website onderhoud?
Voorbeelden:

 • Backups maken van de website
 • Updaten van WordPress
 • Updaten van plugins
 • Updaten van themes
 • Spam controle
 • Database optimalisatie
 • Ect.

Het is van belang dat je de website blijft doorontwikkelen. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe pagina’s met eventuele nieuwe functies. Ook door bijvoorbeeld een blog te starten kun je de websitebezoekers blijven informeren over de laatste nieuws, tips, of andere relevante informatie.

Wordt mijn website gevonden via Google? (SEO)

Jouw website kan pas gevonden worden via Google als hij is aangemeld bij Google (of andere zoekmachines).
Om beter gevonden te worden zal er aandachtig gekeken moeten worden naar SEO (zoekmachine optimalisatie).

Wat is SEO?

SEO bestaat uit verschillende onderdelen:

 • Zoekwoorden optimalisatie (Zoekwoorden zijn woorden waarop jij gevonden wilt worden.)
 • Sitestructuur optimalisatie (De menu- en content structuur moet zowel voor de bezoeker als voor de zoekmachine logisch zijn.)
 • Meta data optimalisatie (Blauwe titelregel die verschijnt in de zoekresultaten.)
 • Linkbuilding (Links verkrijgen op relevante websites die verwijzen naar jouw website.)
 • XML sitemap toevoegen
 • Optimaliseren van foto’s, video’s, teksten
 • Ect.

SEO optimalisatie is niet eenmalig.  Als je goed gevonden wilt blijven worden, zul je SEO moeten blijven bijhouden. Jouw concurrentie staat immers ook niet stil.

Hoe ga ik mijn website promoten? (online marketing)

Sociale media zijn een handig middel om meer bezoekers voor je website te genereren.
Als je dit goed wil doen moet je er voor zorgen dat de look en feel van jouw sociale media naadloos aansluiten op jouw website. (Gebruik jouw eigen logo en huisstijl.)

Hoe krijgt mijn website meer bezoekers?

Je zal regelmatig interessante content moeten plaatsen om meer volgers te krijgen. Customvince helpt je daar graag bij.

Je kan ook online adverteren op Google Ads. Je website wordt dan sneller gevonden als klanten zoeken naar jouw producten of diensten.

TIPS: