06-10171835 info@customvince.com

multimedia | web design

 “Wij zorgen voor de juiste beleving van jouw on- en offline
Multimedia Communicatie.”

Web design met WordPress en Divi

Customvince maakt gebruik van WordPress, Divi Builder en plug-ins. Dit zijn applicaties voor het bouwen van de site. Hierbij wordt minimaal gebruik gemaakt van coderen. Doordat de techniek van deze applicaties volop in ontwikkeling is komen er steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. In Web design worden verschillende creatieve en technische disciplines samengevoegd tot een geheel: de Website.

Uniek Custom Web design

Het is mogelijk om uit te gaan van ontwerp gebaseerd op een standaard template. Het nadeel hiervan is dat je website er dan uitziet als één van de vele de mainstream sites. Ook ben je gebonden aan het template ontwerp en is het erg lastig om andere functies en wijzigingen in het ontwerp aan te brengen.
Het bouwen van een custom design website vergt meer tijd, maar het ontwerp is dan uniek, compleet voor jou op maat gemaakt en valt daardoor beter op.

Of het nu om een eenvoudige one page website of een ingewikkelde site met meerdere pagina’s, content, menu structuren en plugins gaat, Customvince bouwt hier met plezier aan!

 

Content creatie voor website, social media, e-learning

 

Naast web design kun je bij Customvince terecht voor content voor je website, social media en e-learning die representatief en van goede kwaliteit is. Jouw huisstijl wordt hierin zo veel mogelijk doorgevoerd.   Wij maken o.a. foto’s, illustraties, animaties, video’s en ander materiaal.

Ik wil graag een nieuwe website.

“Wil je jezelf persoonlijk online presenteren? Ben je zzp’er en heb je een professionele website nodig? Of wil je jouw vereniging of onderneming een online boost geven?”

Voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van een nieuwe WordPress website kun je bij Customvince terecht. Customvince helpt je graag met het realiseren van jouw nieuwe website met de juiste inhoud sfeer en uitstraling.

 

Tip:
Heb je vragen of ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jouw?

Hoeveel gaat mijn nieuwe website kosten?

De kosten van een website hangt af van veel factoren er bestaat dus geen universeel antwoord.
De prijs voor het bouwen van een website start vanaf €750 en kan oplopen tot soms wel €7.500 of meer.

 

Stel jezelf eerst een aantal vragen voor je gaat nadenken over de prijs van een website.

– Wat is je budget?
– Wat wil je bereiken met je nieuwe website en wat heb nodig om dat te kunnen bewerkstelligen?
– Hoeveel pagina’s gaat je website nodig hebben?
– Welke functies heeft je website nodig?
– Wie gaat de teksten schrijven voor de website?
– Heb je foto’s of video’s om je website aan te kleden?

Naast de website zelf heb je de kosten van het registreren van de domeinnaam, je hosting, eventuele premium templates, plugins en het onderhoud.

TIP:
Om je op weg te helpen hebben we een handige vragenlijst gemaakt die je alvast zelf kunt invullen.

Onderhoud & doorontwikkeling van mijn website, hoe gaat dat?

“Een WordPress website is eigenlijk nooit af. Om ervoor te zorgen dat de website veilig blijft en goed blijft functioneren is het raadzaam om onderhoud te plegen.”

 

Voorbeelden:
– backups maken van de website
– updaten van WordPress
– updaten van plugins
– updaten van themes
– spam controle
– database optimalisatie
– ect.

Het is van belang dat je de website blijft door ontwikkelen. Het toevoegen van nieuwe pagina’s met eventuele nieuwe functies. Door een blog te starten kun je de websitebezoekers blijven informeren over de laatste nieuws, tips, of andere relevante informatie.

Wordt mijn website gevonden in Google? (SEO)

“Jouw website kan pas gevonden worden in Google als hij is aangemeld bij Google (of andere zoekmachines).”

Om beter gevonden te worden zal er aandachtig gekeken moeten worden naar SEO (zoekmachine optimalisatie).

 

SEO bestaat uit verschillende onderdelen:
– zoekwoorden optimalisatie (Zoekwoorden zijn woorden waarop jij gevonden wilt worden.)
– sitestructuur optimalisatie (De menu- en content structuur moet zowel voor de bezoeker als voor de zoekmachine logisch zijn.)
– meta data optimalisatie (Blauwe titelregel die verschijnt in de zoekresultaten.)
– linkbuilding (Links verkrijgen op relevante websites die verwijzen naar jouw website.)
– XML sitemap toevoegen
– optimaliseren van foto’s, video’s, teksten
– ect.

SEO optimalisatie is niet eenmalig.  Als je goed gevonden wilt blijven worden zal je SEO moeten blijven bijhouden. Jouw concurrentie staat immers ook niet stil.

Hoe ga ik mijn website promoten? (online marketing) 

“Sociale media zijn een handig middel om meer bezoekers voor je website te genereren.”

Als je dit goed wil doen moet je er voor zorgen dat de look en feel van jou sociale media naadloos aansluiten op jouw website. (Gebruik jouw eigen logo en huisstijl.)

 

Je zal regelmatig interessante content moeten plaatsen om meer volgers te krijgen. Customvince helpt je daar graag bij.

Je kan ook online adverteren op Google Ads. Je website wordt dan sneller gevonden als klanten zoeken naar jouw producten of diensten.

TIP:
Heb je foto’s nodig voor je website? Lees dan
onderstaande blog.

WAT IS MULTIMEDIA DESIGN?

Design voor analoge media

Multimedia design is als term nog niet zo heel bekend bij het grote publiek. Toch hebben we er in deze tijd met zijn Digitale revolutie iedere dag mee te maken.

Nog maar een paar decennia geleden had je voornamelijk analoge media: Tv, film, reclame uitingen en de gedrukte media zoals tijdschriften, kranten, brochures. Designers waren toen vaak gespecialiseerd in één afgebakend gebied.

Design voor digitale media

Vandaag de dag is de digitale media niet meer weg te denken. Designers van nu maken vaak voor meerdere platformen hun ontwerp. Op vele computerapplicaties zoals websites, apps, e-learning, sociale media en zelfs op huishoudelijke apparaten kom je digitale media ontwerpen tegen. Deze media-uitingen zijn vaak interactief en gericht op bepaald doel, een dienst of product.

Het ontwerp van de gebruikersomgeving is erg belangrijk. Het uiterlijk moet nuttig, bruikbaar en betekenisvol zijn en passen bij de beoogde boodschap die naar buiten gebracht moet worden.

 

Gebruik van geluid, statisch en bewegend beeld

Je bent in de multimedia design niet alleen gebonden aan de statische beelden van graphic design. Met een (computer) scherm als beelddrager heb je veel meer mogelijkheden.  Het gebruik van tekst, geluid, statische en bewegende beelden biedt tal van creatieve mogelijkheden in het ontwerp.
Muziek, video’s, gif’s, bewegende logo’s en animaties zijn voorbeelden die steeds vaker worden ingezet.